
Za nami ostatnie już warsztaty z cyklu „Tajemnice Babcinego Spichlerza" w Węgierskiej Górce.
Tym razem Babcia Jadzia wraz ciocią Renatą i pomocnicami pokazały uczestnikom jak przygotować kluski na parze i zapiekane ziemniaczki z cebulką. Nauczyły nas również jak przygotować pyszny sos borówkowy oraz koktajl z truskawek! Jak na babcie Jadzie przystało nie zabrakło również śpiewu i wesołych gawęd!
- Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy, mamy nadzieję, że nasze warsztaty przypadły Wam do gustu i wrócicie na kolejne planowane zajęcia – obiecujemy będzie równie ciekawie! - przekazują organizatorzy warsztatów, które odbyły się w ramach projektu „Regionalna Chata w Węgierskiej Górce miejscem krzewienia lokalnej tradycji i kultury”.
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie